Doamnele cu par negru au un temperament puternic

Suvite recomandate in cazul brunetelor

Parul negru ne scoate intotdeauna in evidenta, indiferent de societatea in care ne aflam.  Culoarea neagra este asociata in acest caz cu loialitatea si cu un spirit practic iesit din comun. Temperamentul puternic nu ne va dezamagi niciodata si ne va ajuta sa iesim din cele mai grele situatii, iar perseverenta ne va asigura de cele mai multe ori o cariera de succes.

Ca orice femeie insa ne dorim mai mult. Hainele sofisticate ne sunt necesare pentru a evidentia silueta, iar machiajul trebuie realizat la cel mai inalt standard pentru a ne sublinia trasaturile armonioase ale fetei si ale ochilor.

Atunci cand vine vorba despre culoarea parului lucrurile sunt si mai delicate. Desi ne dorim o schimbare, aceasta nu trebuie sa fie prea radicala, deoarece ne-am pierde astfel aura de mister si de senzualitate ce ne inconjoara.

In acest caz trebuie sa luam in calcul varianta cea mai simpla, ce este reprezentata de suvitele in diverse culori. Aceasta alegere este sustinuta si de Marie Robinson, ce este una dintre cele mai mari specialiste in decolorarea parului.

Potrivit sfaturilor oferite clientelor ei (printre care se numara si Anne Hathaway si Natalie Portman), cele mai frumoase nuante de brunet si saten sunt cele naturale, asupra carora s-a intervenit foarte putin.

Suvitele ne pot schimba complet infatisarea

Suvitele sunt recomandate deoarece nu ne schimba total culoarea parului, dar ne ofera acel dram de culoare ce ne va scoate in evidenta. Acestea potenteaza culoarea parului si ne subliniaza trasaturile faciale, contrastand in mod placut cu nuantele ochilor.

Din pacate alegerea celor mai potrivite suvite nu se poate face dupa un ghid dinainte stabilit. Trebuie sa tinem cont de nuanta parului nostru, de varsta, de fizionomia fetei sau de cat de multa atentie dorim sa atragem asupra noastra.

Pentru a obtine un efect maxim este recomandat sa alegem dintre urmatoarele nuante.

Suvitele blond platinat arata minunat in contrast cu parul negru si ne ofera un aer tineresc. Acestea sunt recomandate in cazul in care nuanta parului este foarte inchisa, iar in cazul in care nuanta de negru este ceva mai deschisa se poate apela la nuantele calde ale culorii aurii.

Este bine sa ne gandim la marimea si densitatea acestora, pentru ca diferenta sa nu duca la un contrast prea evident.

Brunetele vor iesi in evidenta cel mai mult cu ajutorul suvitelor rosii

Suvitele aramii sunt cele mai indicate in cazul in care dorim o culoare complementara parului nostru. Acestea sunt indicate in cazul unui par cu o nuanta deschisa, iar in cazul in care parul este negru „pana corbului” trebuiesc evitate, deoarece contrastul cu parul este destul de suparator.

Suvitele rosii sunt printre cele mai populare in randul brunetelor si sunt folosite in cazul in care ne dorim o schimbare mai drastica de look.

Cert este faptul ca indiferent de culorile suvitelor pentru care optam, o bruneta este intotdeauna in topul preferintelor barbatilor atunci cand vine vorba de spre alegerea unei partenere de viata. Trasaturile native, ambitia si loialitatea sunt cele cu care doamnele cu par negru ies intotdeauna in evidenta.