Termeni si conditii

Navigarea in site-ul nostru este conditionata de acceptarea unei politici speciale de termeni si conditii.

Prin accesarea brunete.ro va manifestati acordul deplin si neconditionat asupra acestei politici pe care va rugam sa o studiati cu foarte mare atentie, iar in cazul in care nu sunteti de acord cu acestea va rugam sa nu accesati site-ul.

Informatiile ce sunt afisate in site nu sunt destinate unor actiuni cu scop comercial, indiferent de natura acestuia. Este interzisa reproducerea, reformularea sau instrainarea acestora indiferent daca aceasta este realizata in format electronic sau in format print, cu exceptia cazurilor in care beneficiati de un acord scris din partea reprezentatilor site-ului.

Acestea pot fi folosite numai pentru uzul personal, iar brunete.ro nu poate fi tras la raspundere pentu corectitudinea informatiilor oferite.

Brunete.ro nu poate fi facut responsabil de nici o dauna produsa in urma utilizarii informatiilor oferite de site-ul nostru indiferent de momentul in care aceasta este produsa.

Informatiile din site sunt generale si nu sunt adaptate cazurilor particulare, de aceea este bina ca inainte de a aplica recomandarile noastre sa cereti parerea unui specialist.

Editorii si administratorul site-ului nu pot fi trasi la raspundere pentru nicio intarziere sau eroare ce este posibil sa isi faca aparitia in urma utilizarii informatiilor prezentului site.

Brunete.ro isi rezerva dreptul de a schimba in orice moment termenii sau continutul prezentului acord fara nici o instiintare prealabila.