Brunetele sunt apreciate datorita caracterului pozitiv

Culorile potrivite pentru hainele brunetelor

Ca femeie, este important sa tii ce tip de rochie iti vei alege si care sunt culorile potrivite pentru aceasta. Este important sa stim ce haine ne vor scoate in evidenta cel mai bine silueta si ne vor evidentia ochii, iar acestea vor trebui alese si in functie de culoarea ochilor si a parului.

Brunetele sunt incluse in acest caz in categoria norocoaselor sortii, deoarece pot purta aproape toate culorile, dar pana si ele trebuie sa fie atente sa isi aleaga cele mai potrivite culori in functie de nuanta tenului sau de cea a parului. Nu toate culorile sunt potrivite parului negru albastrui sau nuantelor mai deschise.

Nuanta tenului este de asemenea importanta, deoarece culorile vor trebui sa fie alese pentru a creea un contrast puternic cu acesta.

Culorile de culoare deschisa ne avantajeaza cel mai mult

Culorile calde (verde sau corai) sunt indicate in cazul brunetelor cu o nuanta mai deschisa a parului. Acestea vor evidentia cel mai bine trasaturile fetei si vor contrasta cu culoarea parului.

Culoarea roz este insa una dintre cele mai potrivite pentru o bruneta. Este culoarea ideala indiferent ce tenta are parul, iar daca avem un ten mai deschis va fi alegerea ce ne va scoate in evidenta indiferent de situatie. Desi pare o culoare de vara, rozul poate fi purtata cu succes si iarna, dar in combinatie cu negru, rosu sau albastru.

Nuantele pamantii (kaki, caramel sau culoarea alunei) nu pot da gres in nicio ocazie. Trebuie sa evitam insa asocierea cu griul, ce ne va scoate in evidenta absolut toate defectele.

Galbenul este o culoare recomandata brunetelor datorita contrastului puternic pe care il produce in raport cu parul. Acesta poate fi purtat fara probleme in combinatie cu nuantele pamantii, iar efectul va fi destul de spectaculos.

Albul este culoarea ce va creea un contrast sublim in raport cu parul. Senzualitatea si impresia de puritate ne va face o adevarata „regina a balului” indiferent de locul in care ne vom gasi.

Hainele se aleg si in functie de culoarea ochilor

Pentru a creea un efect spectaculos este necesar sa ne alegem hainele si in functie de culoarea ochilor.

Astfel, in cazul brunetelor avand tenul si ochii de culoare deschisa sunt recomandate nuantele tari, ce creeaza un contrast puternic. Culorile albastru deschis, galben solar, rosu intens sau roz fondant vor veni ca turnate.

Nu trebuie sa ne temem sa apelam si la gama de nuante arctice. Argintiul sau culoarea bleu laptos ne va face sa aratam fabulos!

Tonurile pamantii sau pastelate sunt trecute la categoria celor de evitat, deoarece acestea ne vor atenua trasaturile fetei si nu ne vor ajuta sa iesim in evidenta.

Daca tenul nostru este creol si avem ochii caprui, atunci nuantele calde sunt cele ideale. Portocaliul cu tonuri de gri, verde, auriu sau bronz ne vor sublinia talia si ne vor oferi un aspect elegant.

Desi albul este recunoscut ca o culoare spectaculoasa pentru brunete, in acest caz este bine sa evitam aceasta culoare, sau in cel mai rau caz sa o asociem cu negru.