Confidentialitate

Brunete.ro depune eforturi permanente pentru a asigura vizitatorilor sai un grad maxim de confort si pentru a asigura navigarea in conditii de siguranta si de anonimitate.

Va rugam sa regasiti mai jos politicile de confidentialitate ce sunt folosite de site-ul nostru pentru a va asigura o navigare cat mai placuta si un grad ridicat de protectie al datelor.

Intrata in practica curenta a internetului modern, fisierele de tip cookie sunt utilizate de marea majoritate a site-urilor, iar brunete.ro nu face exceptie de la regula.

Aceste fisiere sunt instalate in calculatoarele vizitatorilor nostri si culeg informatii asupra browser-ului si device-ului folosit, a sistemului de operare instalat pe calculator si asupra comportamentului pe site-ul nostru.

Datele astfel obtinute vor fi utilizate in viitor pentru a ne imbunatati calitatea produselor si a serviciilor si pot imbunatati timpul de raspuns al site-ului.

Cookie-urile nu pot colecta date sau informatii personale din calculatoarele in care sunt instalate. Vizitatorul isi poate rezerva dreptul de a instala aceste fisiere prin modificarea unor setari din browser, dar in acest caz exista posibilitatea sa nu mai poata folosi site-ul nostru la intreaga capacitate.

Brunete.ro nu va colecta niciodata date sau informatii confidentiale ce pot duce la identificarea fizica a utilizatorului.

Prin accesarea brunete.ro va exprimati intregul acord asupra policitii noastre de confidentialitate.